Om Fredriksborg

Varmt välkomna till Fredriksborg!

Fredriksborg är den historiska platsen och det personliga hotellet med de stora möjligheterna.

Miljön är svårslagen med de historiska byggnaderna i kombination med en fantastisk sjöutsikt. Den av Statens Fastighetsverk varsamt genomförda renoveringen har resulterat i ett personligt och mysigt hotell.

Hit kan ni komma för att njuta av lugnet och omgivningen. Ni kan bo i något utav våra 15 personliga rum och avnjuta en två- eller trerätters middag i restaurangen eller orangeriet. Eller kanske bara stanna över dagen för en lunch eller fika och kunna njuta av lugnet för en stund.

Den stora 1700-tals fästningen ligger precis intill hotellet, och nere vid vattnet finns ett Corpes de Garde med det stora kanontornet, en brygganläggning samt båtplatser för fritidsbåtar.

Vi ordnar allt ifrån det lilla kalaset till det stora evenemanget och sommartid finns möjligheter för arrangemang i vårt stora eventtält eller inne i den imponerande Fredriksborgs fästning.

För företag kan vi bl.a. erbjuda mindre konferenser för upp till ca 20 personer, när man vill kunna jobba ostört. Det är även möjligt att abonnera hela hotellet eller valda delar såsom orangeriet, bryggan eller fästningen. Fredriksborg innefattar även nästan 5 hektar natur och trädgård passande för event, mingel eller aktiviteter.

Läs gärna mer om Fredriksborg under rubrikerna till vänster.