Vill du jobba med oss?

Vill du jobba extra på helger eller konferens i familjär och vacker miljö och vet att du är duktig inom kök, servis eller housekeeping? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-541 380 50 eller maila ditt CV till info@fredriksborghotel.se. 

Vi är alltid intresserad av duktiga människor och söker personal till antingen lågsäsong (mest helger och vissa vardagar), julbordsperioden (hemlagad julmat, baka kakor, koka knäck, göra ischoklad osv) eller som ett idylliskt sommarjobb 2023 (med hur mycket jobb som helst).

Vi värderar praktisk kunskap och erfarenhet högre än formella meriter och det viktigaste är att man trivs inom serviceyrken, är glad, serviceminded, lagspelare och gillar att jobba brett i ett litet team. 

Eget transportmedel är att föredra, men vi brukar pussla ihop logistiken så det fungerar.

Varmt välkommen med din ansökan, 

 

(p.s. jobbar du med utbildning, yoga, mat&dryck, träning, hälsa osv. och vill jobba med/hos oss i form av samarbete, - dvs att ordna event, sammankomster mm på en riktigt trevlig plats. Ja då är vi intresserade av att prata om det också. För vi tror att det här är en perfekt "kursgård" året runt. d.s.)

Datum: 2022-07-04

Kommentera på Facebook