Bröllop 2023 eller 2024?

Giftasdax 2023 eller 2024?  Varmt välkomna att boka en rundvisning hos oss och se om Fredriksborg är platsen för er. Eller börja med att träffa oss på "Bröllopsfeber"-mässan i Älvsjö 25-26 februari.

Maj-September kan vi ta emot uppåt 140 personer för middag i bröllopstältet och fest i fantastiska Fredriksborgs Fästning. Året runt finns Hotellet samt det uppvärmda Orangeri för middag och/eller festlokal med bardel, musikanläggning och dansvänliga golv. Oktober-April kan vi ta emot knappt 50 gäster.

Diskutera gärna era planer och visioner med oss om ni vill - efter ett 50-tal genomförda bröllop de senaste 5 åren kan vi även fungera som bollplank och komma med tips gällande allt runt omkring.

Många vill gifta sig lördagar på sommaren, men året har ca 350 andra dagar varav de allra flesta är vackra i Skärgården - Varför inte även överväga en färgsprakande höst, vackert vinterbröllop eller spirande vårbröllop, som kan vara väl så vackert, och kanske dessutom spara en slant till allt annat som tillhör den stora dagen.  

Hittills abonnerade datum anges under öppettider men andra kan vara under övervägande  så om ni vill ha ett bestämt datum så kontakta oss gärna så snart som möjligt.

Varmt välkomna.

Datum: 2022-09-13

Kommentera på Facebook