Konferens med exklusivitet

För Konferens kan hela hotellet abonneras alla dagar året runt, för dagkonferens eller paket med övernattning. Exklusivitet ges utan merkostnad, dvs man förfogar över hela hotellet och möter inga andra än personal. Servering sker på det sätt man som gäst önskar. Som restaurang/serveringsställe med serveringstillstånd gäller ingen formell begränsning av antal deltagare men däremot max 4 personer per bord med avstånd emellan i restaurangen. Därtill att t.o.m. 28 februari måste restaurangen stänga kl. 20:30, med alkoholservering till 20:00 och därefter t.o.m. 11 april stänga 22:30. Läs mer här

I övrigt gäller vårt och eget ansvar för att möblering och sittning sker med avstånd mellan deltagare samt, som alltid, extra noggrann hygien för alla som vistas i lokalen. Vi behöver veta antal och ev. besökande i förväg för planering, möblering så att detta uppfylls. Sedan mars-20 tillämpar är städning av lokaler och rum extra noggrann och desinficering sker regelbundet. 

Vårt stora konferensrum rymmer i normalläge upp till 18 personer i styrelsesittning och 30 i biosittning. I nuläget rekommenderar vi halva antalet i samma rum. Man disponerar dock hela hotellet med 3 rum och kan om så önskas dela upp deltagarna i flera rum.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

Datum: 2020-07-02

Kommentera på Facebook