Julbord 26nov - 21dec

Boka julbordet redan nu för att få önskad tid/dag och till attraktivt pris;  Julbord fr. 495 kr, eller julbordspaket med övernattning och frukost fr. 1345kr. Med sittningar Onsdag-Söndag kl. 12:00, 14:30, 17:00, 19:30 i den 270 år gamla Stenkasernen. (Måndag-Tisdag är initialt reserverat till större sällskap och företag som önskar t.ex. julfest e.dyl, men tider kan släppas senare)

Mat lagad från grunden och serverad till bords, egen matsal om ni är många, hemtrevlig miljö och givetvis stjärnhimmel och skärgårdsidyll utanför :) 

N.B. Vi har haft bordsservering sedan 2017 vilket väldigt många har uppskattat och vi fortsätter med det i övertygelsen om att det passar "bättre" här. Det har alltså inte med pandemin eller dess regler att göra, även om det även där hade fördelar. Vi vill gärna serva våra gäster med fräsch mat direkt från köket, som ingen kanske har "grävt" eller spillt i. Det blir mindre spring av andra gäster eller personal som ska fylla på, mindre stojj och en mer julmysig stämning i våra relativt små matsalar. Som gäst behöver man inte springa utan kan bara äta, umgås och må bra. Vill man ha mer så är det bara att be om det, vilket förstås ingår. Vi vill bara förtydliga hur det fungerar, då vi får frågor och vissa är lite "oroliga" för att vi ska ändra till buffé när pandemiregler släpps. Det ska vi inte :)

Kostnadsfri avbokning till 48 timmar innan oavsett orsak. Vintermysigt välkomna.

Datum: 2021-09-13

Kommentera på Facebook