Aktuellt & Nyheter

// Se "Öppettider" för detaljer. // 

Helgöppet. För privatgäster har vi öppet för boende med incheckning fredag eller lördag. Välkommen även att komma och äta middag fredag eller lördag som boende eller ej. V.v. ring för bordsbokning. Vi har alltid öppet för förbokade grupper, kalas eller konferenser.

Påskhelgen 19-22 april. Hela påskhelgen har vi öppet för boende samt middag med påsktallrik. Även lunchöppet. Vi hoppas på varmt vårväder.

Ölprovning. Långfredagen 19 april kl 17:00 har har vi i samarbete med Waxholmsbryggeri, ölprovning i vårt orangeri. Pris 295 kr p.p. Förboka din plats så snart som möjligt.

Värme i Orangeriet. Nu har vi dragit in värme i vårt vackra orangeri. Den mysiga eldstaden eller solen har fått hjälp av moderna element, vilket gör att vi nu kan ta emot sällskap på upp till ca 40 personer där även när detär lite kallare ute. Perfekt för festen eller om man vill sitta avskiljt.

Personal sökes. Vi är alltid intresserade av bra personal. INför högsäsong och sommar söker vi kock samt du som vill arbete med kvällsservering samt bröllop. Är du intresserad nu eller till sommaren, så kontakta oss gärna eller mejla in ansökan och CV. Välkommen.

Fredriksborgs Fästning. Öppnar igen den 1 maj. Vi kommer även i år att ha regelbundna guidningar för gäster och besökare men återkommer med exakta tider för detta. 

Se detaljer under "Öppettider". Följ oss gärna på facebook för att se vad som händer i höst.  

 

Datum: 2018-01-03

Kommentera på Facebook