Aktuellt & Nyheter

Vinn Romantik i Skärgården övernattningspaket för två. - Om du gillar Fredriksborg, så gilla oss på Facebook. Vi lottar ut två stycken Romantik i Skärgården-paket för två personer till nya Facebookvänner under perioden 1-20 december. Vinst kan användas t.o.m. 30 juni 2019, och vinnarna meddelas per mejl. Mejla oss ditt namn till info@fredriksborghotel.se och skriv ”tävling” i rubrikraden. Välkommen att delta.    (Enligt GDPR-lagen godkänner du att inskickade uppgifter förvaras hos oss och du kan bli kontaktad på E-post m.a.a. denna tävling. Dina uppgifter kommer inte att delges utomstående)

Julbord, 30 nov - 20 dec, onsdag-söndag med sittningar kl. 13-20. Alla dagar för grupper/konferenser. För Julbordspaket med övernattning se detaljer under julbord & Paket. Bokning kan göras under Om Fredriksborg --> Boka online --> Paket & Erbjudanden. Företag kan förstås kombinera julbordet med konferens.  595kr för privatpersoner och företag (inkl. moms), 495kr på söndagar. Julbordspaket för två med övernattning från 2.790kr. Övernattande gäster som vill, kan kl 10.30 dagen efter besöka Kanontornet och lyssna Fredriksborgs spännande historia på vår guidning.

Segla till julbordet!
I samarbete med Out Seglingsevenemang AB på Rindö, finns en oslagbar möjlighet för gruppen att segla med 50 fots segelbåtar från Strandvägen i Stockholm, och i tre timmar segla över den vackra skärgården direkt till Fredriksborgs brygga!
I varma flytoveraller kan man segla aktivt  och nere i kajutan finns glögg och pepparkakor. Pris endast 1.000kr p.p. +moms baserat på grupp om 10-12 personer. (Kostnad för julbord och återresa tillkommer) Kontakta Out på telefon 08-618 00 80 för mer information och bokning. 

Julklapp eller företagsjulklapp. Varför inte ge bort en mysig trerätters middag, valfritt från menyn av förrätt, varmrätt, dessert med kaffe. (Kan även användas som delbetalning för julbord om det används i december). Pris och presentkortsvärde är 450 kr, dvs i enlighet med Skatteverkets gräns för julgåva till personal. Köp senast 20 december, och giltigt från inköpsdatum till 30 juni 2019.

Julklappspaket. Vill du ge bort ett Romantik i skärgården-paket till någon särskild? Med bubbel, choklad, eftermiddagsfika, trerätters middag och frukost. Du får 15% julrabatt på både två- och endagarspaketen. Köp senast 20 december och giltigt t.o.m. 30 juni 2019 oavsett ev. framtida prishöjning, och alla dagar då hotellet är öppet.

Bröllop 2019. Går Ni i giftastankar och kanske vill ha bröllop på vackra Fredriksborg? Attraktiva sommardatum går snabbt. Kontakta oss om Ni vill besöka oss och se hur vi skulle kunna hjälpa Er den stora dagen. Inom kort kommer vi att dra in värme i Orangeriet och göra det till en fantastisk lokal för fest och (vinter)bröllop i skärgården för upp till ca 40 gäster.

Personal sökes. Vi är alltid intresserade av bra personal, och söker i lågsäsong en husfru eller allt-i-allo inklusive servering. I högsäsong behöver vi dessutom kock, kallskänk, lunchservering och du som vill jobba med  konferenser, bröllop, reception eller trädgård mm. Är du intresserad nu eller till sommaren, så kontakta oss gärna eller mejla in ansökan och CV. Välkommen.

Fredriksborgs Fästning. Från 1 oktober får vi inte längre gå in i fästningen då denna blir hem åt övervintrande fladdermöss. Fästningen öppnar åter för besök den 1 maj 2019. Vi berättar förstås gärna om Fredriksborg och dess historia ändå, men kan inte levandegöra denna på riktigt samma sätt.

Se detaljer under "Öppettider". Följ oss gärna på facebook för att se vad som händer i höst.  

 

Datum: 2018-01-03

Kommentera på Facebook