Aktuellt & Nyheter

Öppettider November; Alla dagar för förbokade grupper och konferenser, eller fredag och lördag för privata boende och/eller enbart middagsgäster. (bordsbokning) . Vi har inte lunchservering i lågsåsong. 

Julbord, 30 nov - 20 dec, onsdag-söndag med sittningar kl. 13-20. Alla dagar för grupper/konferenser. För Julbordspaket med övernattning se detaljer under julbord & Paket. Bokning kan göras under Om Fredriksborg --> Boka online --> Paket & Erbjudanden. Företag kan förstås kombinera julbordet med konferens.  595kr för privatpersoner och företag (inkl. moms), 495kr på söndagar. Julbordspaket för två med övernattning från 2.790.

Segla till julbordet!
I samarbete med Out Seglingsevenemang AB på Rindö, finns en oslagbar möjlighet för gruppen att segla med 50 fots segelbåtar från Strandvägen i Stockholm, och i tre timmar segla över den vackra skärgården direkt till Fredriksborgs brygga!
I varma flytoveraller kan man segla aktivt  och nere i kajutan finns glögg och pepparkakor. Pris endast 1.000kr p.p. +moms baserat på grupp om 10-12 personer. (Kostnad för julbord och återresa tillkommer) Kontakta Out på telefon 08-618 00 80 för mer information och bokning. 

Julklapp eller företagsjulklapp. Varför inte ge bort en mysig trerätters middag, valfritt från menyn av förrätt, varmrätt, dessert med kaffe. (Kan även användas som delbetalning för julbord om det används i december). Pris och presentkortsvärde är 450 kr, dvs i enlighet med Skatteverkets gräns för julgåva till personal. Köp senast 20 december, och giltigt från inköpsdatum till 30 juni 2019.

Julklappspaket. Vill du ge bort ett Romantik i skärgården-paket till någon särskild? Med bubbel, choklad, eftermiddagsfika, trerätters middag och frukost. Du får 15% julrabatt på både två- och endagarspaketen. Köp senast 20 december och giltigt t.o.m. 30 juni 2019 oavsett ev. framtida prishöjning, och alla dagar då hotellet är öppet.

Personal sökes. Vi är alltid intresserade av bra personal, och söker i lågsäsong en husfru eller allt-i-allo inklusive servering. I högsäsong behöver vi dessutom kock, kallskänk, lunchservering och du som vill jobba med  konferenser, bröllop, reception eller trädgård mm. Är du intresserad nu eller till sommaren, så kontakta oss gärna eller mejla in ansökan och CV. Välkommen.

Fredriksborgs Fästning. Från 1 oktober får vi inte längre gå in i fästningen då denna blir hem åt övervintrande fladdermöss. Fästningen öppnar åter för besök den 1 maj 2019. Vi berättar förstås gärna om Fredriksborg och dess historia ändå, men kan inte levandegöra denna på riktigt samma sätt.

Se detaljer under "Öppettider". Följ oss gärna på facebook för att se vad som händer i höst.  

 

Datum: 2018-01-03

Kommentera på Facebook