ÅF Offshore Race (Gotland Runt)

Missa inte årets upplaga söndag den 30e juni med start i Sthlm från kl 11, med passage i Oxdjupet någon/några timmar senare beroende på vind. 250 segelfartyg kryssa sig igenom Oxdjupet - en spektakulär syn.

Vi har dagen innan ett bröllopsevenemang. Fredriksborg är abonnerat mellan 28 juni kl 15:00 och 30 juni kl 11:00, varefter vi direkt ställer om till seglingstävlingen och alla som vill komma och titta.

SPECIAL - Vill du bo hos oss, enbart rum eller ett paket, och checkar in denna dag, så ordnar vi exklusiv utsiktsplats i Fästningstornet för boende gäster. Se hela Solöfjärden och Oxdjupet från 55 meters höjd!  Alternativt en reserverad plats vid Corps de Garde bryggan nere vid Oxdjupet. Boka direkt på hemsidan och meddela oss om och var du önskar en unik åskådarplats hos oss.

Denna dag serverar vi luncher i boxar så gäster kan välja en plats med bäst utsikt. Beställs i hotellreceptionen. Vi kommer även att ha bryggan öppen för enklare rätter och drycker, öl och vin såsom i fjol. Varmt välkomna.

Medhavd mat och dryck är inte tillåten på hela Fredriksborgsområdet, och vi ber alla med hund att hålla dem kopplade. Tack på förhand.

Mer om segeltävlingen finner Ni här.

Datum: 2019-06-26

Kommentera på Facebook