Konferera i en unik miljö

Fredriksborg Hotell lämpar sig för lite mindre avskilda möten med möjlighet till full exklusivitet t.ex. ledningsgruppsmöten, utbildningar och konferenser. Närheten till Stockholm, naturen, den historiska platsen och den vackra utsikten gör Fredriksborg till den perfekta platsen att mötas. Här får gruppen en lugn och stressfri miljö med plats att arbeta helt ostört och enskilt - Vi tar endast emot en konferens per tillfälle och ni kan även ofta abonnera hela hotellet för att få vara helt ensamma, till låg eller ibland ingen extra kostnad.
 
I Hårlemanska rummet i huvudbyggnaden finns plats för ca 16 personer i U-sittning och ca 35 personer i biosittning. Vi kan även ordna konferenser i vårt rogivande och uppvärmda orangeri intill som också rymmer något fler beroende på möblering. 
 
Vi har flera olika färdiga konferensupplägg. I dessa ingår alltid konferensrum, projektor med duk, övrig konferensutrustning samt vatten och frukt:
 
Vill Ni ha tips på aktiviteter så hjälper vi gärna till med detta via våra samarbetspartners i närområdet. Har Ni flera timmar över, så finns möjlighet till bl.a. segling, kajakturer eller fiskeutflykter. Givetvis berättar vi gärna lite om Fredriksborgs historia och visar tillgängliga fästningsbyggnader. (Kaponjären kan visas året runt, medan Fästningen endast får vara öppen 1 maj - 30 september) Se fler exempel under fliken Se & göra.
 
Återkom gärna med frågor eller särskilda önskemål - vi vill göra allt för att Ni ska få en givande, trevlig och effektiv konferens på Fredriksborg. 
 
DAGKONFERENS

Heldagskonferens - Förmiddagskaffe, lunch samt eftermiddagskaffe. fr. 995 kr/person

 
FLERDAGARSKONFERENS 
 
- Heldagskonferens med övernattning (delat dubbelrum) enligt ovan, samt därtill 3-rätters middag och frukostbuffé. fr. 2.090 kr/person
 
- Heldagskonferens med övernattning (eget dubbelrum) enligt ovan, samt därtill 3-rätters middag och frukostbuffé. fr. 2.690 kr/person
 
Halvdagskonferens (avresedag) - Förmiddagskaffe samt lunch. fr. 695 kr/person
 
Heldagskonferens (avresedag) - Förmiddagskaffe, lunch samt eftermiddagskaffe. fr. 795 kr/person
 
Ingen lokalkostnad debiteras. Vid nyttjande av Hårlemanska konferensrummet är minimidebitering 6 personer.
  
Vi tillämpar Visitas regler för avbokning vilket innebär att avbokning 4 veckor kan göras utan kostnad. Vi debiterar därefter 50% för avbokningar tre till en vecka före bokat datum, och 75% för avbokningar kortare än en vecka före bokat datum. 
(Vi förstår osäkerheten för nästan alla branscher p.g.a. pågående Corona-epidemi och försöker dock vara så flexibla vi kan t.ex. om konferensen senareläggs istället för avbokas.)
 
Kontakta oss gärna på telefon 08-541 380 50, eller info@fredriksborghotel.se så hjälper vi till att ta fram ett konferensupplägg som passar er.
 
 
 
Corona.
 
Regler för konferens
 
Konferenser på hotell & restaurang omfattas inte av max 8 personer. Istället gäller max 4 per bord, och avstånd under eget ansvar. Läs mer här;
 

Hur vi agerar för att minimera risker

Fredriksborg är ett litet hotell med 15 rum. Vi ligger avskilt på 5 hektar egen mark på norra Värmdö. Vi har en granne, två privatpersoner, inom 750 meters radie men ingen kontakt med dessa.

Fredriksborg erbjuder exklusivitet, dvs vi har aldrig mer än ett konferenssällskap samtidigt på plats, och aldrig tillsammans med andra gäster. Om en konferens är bokad, avvisar vi regelmässigt alla andra bokningar/förfrågningar. Avresande konferensgäster ska aldrig möta ankommande konferensgäster. Hela området skyltas upp som abonnerat vid konferens för att undvika att andra besökare, hundägare eller andra kommer i närheten av hotellet. Ingen historisk guidning av Fredriksborgs Fästning för allmänheten förekommer förrän preliminärt tidigast fr.o.m. maj.

Fredriksborg har kan hyras med exklusivitet utan extra kostnad - Ingen utom personal vistas därmed på hotellet.

Med undantag för sommar och julbord fokuserar vi på konferenser. Vi har i princip aldrig fler än 15 konferensgäster här då flertalet föredrar att bo i egna rum. I händelse av att kunden bjuder in föreläsare e.dyl. vill vi ställa kontrollfrågor och begära handhygien av besökaren innan personen möter övriga i konferensgruppen.

Vi har vid alla kommunens livsmedelskontroller, vilka är oannonserade, genomgått kontroll av all livsmedelshantering, kökshygien, städ- och övriga rutiner. Vi har aldrig fått en anmärkning. Handsprit finns och städning på allmän WC sker flera gånger per dag och vi har bytt från handdukar till pappershanddukar.

Personal

Vi är maximalt ägarna plus två anställda som arbetar vid en konferens. Dessa är alltid samma personer, och som tillämpar extra noggrannhet med hygien i köket och utanför bland gäster. Personalen gör allt för att följa internationella direktiv dvs. undvik publika transporter, folksamlingar samt håller varhelst det är möjligt en meters avstånd till andra personer.

Vi serverar inte varmmatsbuffé utan all servering sker till bords. Om gäst så önskar så kommer personal att avstå att vara i gästens närhet.

Skulle någon personal misstänka att de har exponerats för Coronavirus, eller känna av symptom, kommer denne att skickas hem från arbetsplatsen snarast. Personal är instruerad att direkt meddela misstanke om symptom samt att även kontakta 1177. Vi som driver hotellet och arbetar i verksamheten finns alltid på plats under en konferens.

Leverantörer och tillfälliga besökare

Vi avstår all fysisk kontakt med alla leverantörer. Matleveranser ställs utanför och plockas in av vår personal efter att transportören har åkt. Ev. skadade eller brutna förpackningar av färskvaror reklameras och returneras och tas aldrig in i kylrummen.

Vi avstår all fysisk kontakt med fastighetsskötare, hanterverkare mm gällande de hyrda byggnaderna.

Vi har sett över våra städrutiner och ökat städfrekvensen. Städning utförs av extern städfirma med samma 2-3 personer. Ingen av städpersonalen har enligt företaget befunnit sig utomlands sedan Coronautbrottet, och vi har överenskommit att vi endast kan acceptera sådan personal. Vi undviker ändå all fysisk kontakt med städpersonal. Städning sker med desinficerande vätskor och med extra noggrannhet av i synnerhet badrum och toaletter, liksom hotellets konferensrum och allmänytor. Städpersonal bär engångshandskar och städmaterial är ofta engång. Ej engångsmaterial såsom trasor och moppar tvättas i 95 grader, och samma material används inte på olika platser. Man är noggrann med att rengöra och desinficera handtag, kranar, spolknappar och motsvarande kontaktytor.

Har Ni frågor?

Vi välkomnar alla frågor gällande vår hantering och våra rutiner. Vi är lyhörda för alla särskilda önskemål eller krav gällande vistelse, mat, rutiner eller vår närvaro och service till gäster.

Kontakta oss gärna för frågor eller ytterligare information.

/