Unna Dig en paus

JULEN 2018

På Fredriksborg Hotell serveras julmaten i skuggan av den mäktiga 1700-tals fästningen med fantastisk utsikt över Oxdjupet, skärgården och kryssningsfartygen som passerar. Du kan välja att bara äta hos oss, eller boka vårt julpaket med julmat, övernattning och mysig frukost dagen efter. (Se flik "Om Fredriksborg" och "Boka Online")
 
Vi välkomnar med glögg i Orangeriet eller i huvudbyggnaden, varefter man kan avnjuta en julbordsbuffet i tre olika bordsserveringar med efterföljande dessert i hotellets matsal - servering vid bordet och mat direkt från köket. Blir man mot förmodan inte mätt eller vill ha mer av någon rätt, så är det bara att be om mer. Välkommen till en historisk, storslagen och ofta stjärnklar idyll.

Från 30 november till 20 december, Sittningar mellan kl 13 och 20.
Öppet onsdag-söndag. För förbokade företag och större sällskap även måndag-tisdag
Pris 595kr. Söndagar 495kr.
 Obs. Bordsbokning - Kontakta oss gärna direkt på telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se
 
KONFERENS + JULBORD
 
Kombinera nytta med nöje. Julbord med bordsservering och allt du vill äta. För konferens har vi öppet alla dagar, och till samma pris som det vanliga konferenspaketet med trerätters-meny.
 
SEGLA TILL JULBORDET!
 
I samarbete med Out Seglingsevenemang AB på Rindö, finns en oslagbar möjlighet för gruppen att segla med 50 fots segelbåtar från Strandvägen i Stockholm, och i tre timmar segla över den vackra skärgården direkt till Fredriksborgs brygga!
I varma flytoveraller kan man segla aktivt  och nere i kajutan finns glögg och pepparkakor. Pris endast 1.000kr p.p. +moms baserat på grupp om 10-12 personer. (Kostnad för julbord och återresa tillkommer) Kontakta Out på telefon 08-618 00 80 för mer information och bokning. 
 
 
 

VÅRA PAKET

Om ni vill ta en paus och komma bort är Fredriksborg med sin närhet till Stockholm, de natursköna omgivningarna och havet, ett perfekt alternativ.
Här ute i skärgården är vädret ofta vackert och stjärnhimlen klar. Utsikten är strålande, och synen av passerande kryssningsfartyg är imponerande.
 
Vi har prisvärda weekend- och romantikpaket som inkluderar både ett vackert dubbelrum med utsikt och en god middag på hotellet eller i orangeriet. Givetvis ingår även lyxig frukost. Bröd och fikabröd är alltid nybakat på plats.
 
Låna gärna våra cyklar, ta en löprunda eller promenad i de idylliska omgivningarna, eller kanske en tur via färjorna över till Rindö eller Vaxholm.
Vi visar gärna våra historiska byggnader och tipsar om övriga sevärdheter i omgivningen. 
 
Vi vill göra er vistelse hos oss så trevlig vi kan - om ni har några särskilda önskemål, ring oss på telefon 08-541 380 50 så hjälper vi er att ordna just den weekend ni önskar. Ni kan även mejla till info@fredriksborghotel.se.
 
För fler bilder, se vårt fotoalbum under fliken "Om Fredriksborg".
 
Våra olika paket gäller under 2018, 4 januari - 31 maj samt 1 september - 20 december.