Unna Dig en paus

JULPAKET

På Fredriksborg Hotell serveras julmaten i skuggan av den mäktiga 1700-tals fästningen med fantastisk utsikt över Oxdjupet, skärgården och kryssningsfartygen som passerar. Du kan välja att bara äta hos oss, eller boka vårt julpaket med julmat, övernattning och mysig frukost dagen efter. (Se flik "Om Fredriksborg" och "Boka Online")
 
Nytt för 2019 är modern värme i Orangeriet, utöver den tidigare eldstaden. Vi välkomnar med glögg i Orangeriet eller i huvudbyggnaden, varefter man kan avnjuta en julbordsbuffet i tre olika bordsserveringar med efterföljande dessert i hotellets matsal - servering vid bordet och mat direkt från köket. Blir man mot förmodan inte mätt eller vill ha mer av någon rätt, så är det bara att be om mer. Välkommen till en historisk, storslagen och ofta stjärnklar idyll.
 
Julbord serveras onsdag-söndag från kl. 13:00 under perioden 29 november - 22 december. Pris 595 kr / person. Obs. Vi serverar endast julmat under denna period. Grupper/Företag kan även boka måndag och tisdag. För grupper som önskar sitta tillsammans vänligen kontakta oss per telefon eller Epost. Begränsat antal platser. Varmt Välkomna.

Obs. Bordsbokning - Kontakta oss gärna direkt på telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se
 
KONFERENS + JULBORD
 
Kombinera nytta med nöje. Julbord med bordsservering och allt du vill äta. För konferens har vi öppet alla dagar, och till samma pris som det vanliga konferenspaketet med trerätters-meny.
 
 

VÅRA ORDINARIE PAKET

Om ni vill ta en paus och komma bort är Fredriksborg med sin närhet till Stockholm, de natursköna omgivningarna och havet, ett perfekt alternativ.
Här ute i skärgården är vädret ofta vackert och stjärnhimlen klar. Utsikten är strålande, och synen av passerande kryssningsfartyg är imponerande.
 
Vi har prisvärda weekend- och romantikpaket som inkluderar både ett vackert dubbelrum med utsikt och en god middag på hotellet eller i orangeriet. Givetvis ingår även lyxig frukost. Bröd och fikabröd är alltid nybakat på plats.
 
Låna gärna våra cyklar, ta en löprunda eller promenad i de idylliska omgivningarna, eller kanske en tur via färjorna över till Rindö eller Vaxholm.
Vi visar gärna våra historiska byggnader och tipsar om övriga sevärdheter i omgivningen. 
 
Vi vill göra er vistelse hos oss så trevlig vi kan - om ni har några särskilda önskemål, ring oss på telefon 08-541 380 50 så hjälper vi er att ordna just den weekend ni önskar. Ni kan även mejla till info@fredriksborghotel.se.
 
För fler bilder, se vårt fotoalbum under fliken "Om Fredriksborg".