Julbordspaket

JULEN 2019

På Fredriksborg Hotell serveras förbokade julbord i skuggan av den mäktiga 1700-tals fästningen med fantastisk utsikt över Oxdjupet, skärgården och kryssningsfartygen som passerar. Du kan välja att bara äta hos oss, eller boka vårt julpaket med julmat, övernattning och mysig frukost dagen efter. (Se flik "Om Fredriksborg" och "Boka Online")
 
Vi välkomnar med glögg i huvudbyggnaden, eller i orangeriet. Därefter kan man avnjuta en julbordsbuffet i tre olika bordsserveringar med efterföljande dessert i hotellets matsal - servering vid bordet och fräsch mat direkt från köket. Blir man mot förmodan inte mätt eller vill ha mer av någon rätt, så är det bara att be om mer. Välkommen till en historisk, storslagen och ofta stjärnklar idyll.
 
Julbord serveras från kl.13:00, ons-sön under perioden 29nov - 21dec. Pris 545 kr kl. 13-16 och 645 kr från kl. 16. Gäller oavsett dag. Grupper/Företag är även välkomna att boka måndag-tisdag. Antal platser är begränsade, så boka gärna så snart som möjligt, i synnerhet större sällskap. Glöm inte att anmäla ev avvikande kost vid bokning. Varmt Välkomna.
 
Bordsbokning - Kontakta oss gärna direkt på telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se
 
KONFERENS + JULBORD
 
Kombinera nytta med nöje. Julbord med bordsservering och allt du vill äta. För konferens har vi öppet alla dagar, och till samma pris som det vanliga konferenspaketet med trerätters-meny.
 
SEGLA TILL JULBORDET
 
I samarbete med www.out.se, kan en grupp vintersegla från City till Fredriksborgs brygga. 3 timmars frisk seglats ii den vackra vinterskärgården kl 16 till 19. Mer information här
 
JULBORDSPAKET MED ÖVERNATTNING

Hotellet har 15 rum och erbjuder såväl juliga övernattningspaket, som enbart julmiddag och passar sällskap på upp till 40 personer. Välkomstglögg följt av bordsbuffé i tre serveringar med så mycket mat man orkar äta serveras med sittningar från kl. 13 onsdag till söndag från 29 november. Man kan resa hit med bil, buss eller båt till Fredriksborgs egna brygga. (Taxibåt från Vaxholm 600kr för upp till 8 personer.)

Pris från 1.395 p.p.  Se paket under Om Fredriksborg --> Boka online --> välj; Paket & erbjudanden