Julbordspaket

JULEN 2019

På Fredriksborg Hotell serveras julmaten i skuggan av den mäktiga 1700-tals fästningen med fantastisk utsikt över Oxdjupet, skärgården och kryssningsfartygen som passerar. Du kan välja att bara äta hos oss, eller boka vårt julpaket med julmat, övernattning och mysig frukost dagen efter. (Se flik "Om Fredriksborg" och "Boka Online")
 
Vi välkomnar med glögg i huvudbyggnaden, eller i orangeriet som i år har uppvärmning utöver eldstad. Därefter kan man avnjuta en julbordsbuffet i tre olika bordsserveringar med efterföljande dessert i hotellets matsal - servering vid bordet och fräsch mat direkt från köket. Blir man mot förmodan inte mätt eller vill ha mer av någon rätt, så är det bara att be om mer. Välkommen till en historisk, storslagen och ofta stjärnklar idyll.
 
Exakta datum anslås efter sommaren, men är Ni en grupp som vill ha ett visst datum så går det bra att kontakta oss och boka redan nu.
 
Bordsbokning - Kontakta oss gärna direkt på telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se
 
KONFERENS + JULBORD
 
Kombinera nytta med nöje. Julbord med bordsservering och allt du vill äta. För konferens har vi öppet alla dagar, och till samma pris som det vanliga konferenspaketet med trerätters-meny.
 
SEGLA TILL JULBORDET!
 
I samarbete med Out Seglingsevenemang AB på Rindö, finns en oslagbar möjlighet för gruppen att segla med 50 fots segelbåtar från Strandvägen i Stockholm, och i tre timmar segla över den vackra skärgården direkt till Fredriksborgs brygga!

 I varma flytoveraller kan man segla aktivt  och nere i kajutan finns glögg och pepparkakor. Pris endast 1.000kr p.p. +moms baserat på grupp om 10-12 personer. (Kostnad för julbord och återresa tillkommer) Kontakta Out på telefon 08-618 00 80 för mer information och bokning. 

 
JULBORDSPAKET MED ÖVERNATTNING

Hotellet har 15 rum och erbjuder såväl juliga övernattningspaket, som enbart julmiddag och passar sällskap på upp till 40 personer. Välkomstglögg följt av bordsbuffé i tre serveringar med så mycket mat man orkar äta serveras med sittningar kl xx-xx onsdag till söndag från xx november. Man kan resa hit med bil, buss eller båt till Fredriksborgs egna brygga. Eller kanske segla hit med företaget Out;  www.out.se 

Pris från 1.395 p.p.  Se paket under Om Fredriksborg --> Boka online --> välj; Paket & erbjudanden