Låt oss ta hand om festen

Bröllop, 40-års fest, 75-års kalas eller företagsevenemang? - allt är möjligt hos oss.

Planerar Ni bröllop sommaren 2019?  - Vi börjar redan få många lördagar preliminärt eller definitivt bokade. Kontakta oss så snart som möjligt, så ska vi göra allt vi kan för att tillgodose Era önskemål och datum.)

 

Här kan ni ha kalas, fester, konferens och evenemang i olika stil och storlek - inomhus, utomhus eller kanske i fästningen?

Vi har stor brygganläggning med serveringsmöjligheter direkt nere vid Oxdjupet, egen gästbrygga, lummig idyll, avskildhet och alla möjligheter att göra er dag till en riktigt fantastisk dag.

Hotellet rymmer ca 50 sittande gäster, orangeriet intill rymmer ca 40 sittande, och vi har ett stort eventtält som rymmer uppåt 120 personer. Mäktiga Fredriksborgs fästning, öppet 1 maj - 30 september, har en tillgänglig yta på ca 500kvm, plus ett utsiktstorn. 

Vi arbetar med samarbetspartners för att hyra in särskild utrustning ifall vi skulle sakna detta. Vi är gärna bollplank och hjälper till med tips och råd utifrån egen erfarenhet.

Vi är små nog att vara lyhörda och flexibla. Och stora nog att kunna genomföra arrangemanget på ett professionellt sätt. För den som önskar kan hela hotellet abonneras för att garantera att ni får vara bara ni, under festen. 

Vill ni åka båt eller buss från stan, ha något särskilt tema, underhållning eller fotograf på plats? Vi kan hjälpa er med alla delar och gör givetvis allt för att ni ska få den fest eller det evenemang ni önskar.

Kontakta oss gärna och berätta mer om vad Ni drömmer om, så berättar vi mer om vad vi kan göra. 

Telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se