Låt oss ta hand om festen

Bröllop, 40-års fest, 75-års kalas eller företagsevenemang? - allt är möjligt hos oss.

Bröllop 2021 eller 2022?  -  Kontakta oss gärna så snart som möjligt om Ni går i giftastankar och önskar träffa oss och få en personlig rundvisning av Fredriksborg. Md pågående vaccineringar och inför varmare tider och med många uppskjutna bröllop kan det bli en uppbuffrad efterfrågan. M.a.a. osäkerhet tillämpar vi dock flexibla bokningar, med kostnadsfria ombokningar och avbokningar med betydligt kortare varsel än normalt. 

På Fredriksborgs nära 5 hektar stora område, kan ni ha kalas, student- och konfirmationsmottagning, fester, möhippa/svensexa, konferens och evenemang i olika stil och storlek - inomhus, utomhus eller i fästningen? Beroende på antal deltagare kan vi dela av trädgårdsyta, ge er en egen hotellbyggnad eller en stor brygga. Vi har egen limousine och samarbetar med andra för transportlösningar på land, vatten eller i luften. 

Vi har stor brygganläggning för servering direkt nere vid Oxdjupet, egen gästbrygga, lummig idyll, avskildhet och alla möjligheter att göra er dag till en riktigt fantastisk dag.

Hotellet rymmer ca 50 sittande gäster, det uppvärmda orangeriet intill rymmer ca 44 sittande. Vårt eventtält/bröllopstält som rymmer uppåt 140 personer, samt mäktiga Fredriksborgs fästning som kan användas för allt ifrån utställning och event till fest och bröllop.

Vi arbetar med samarbetspartners för att hyra in särskild utrustning ifall vi skulle sakna detta. Om Ni önskar är vi gärna bollplank och hjälper till med tips och råd på upplägg för festen eller bröllopet. Vi lagar maten från grunden och på plats i vårt kök, och vi har hög klass på våra kockar.

Vi har under åren genomfört över 40 bröllop och ett otal event, företags- eller privata fester och är små nog att vara lyhörda och flexibla, men stora nog att kunna genomföra arrangemanget på ett professionellt sätt. För den som önskar kan hela hotellområdet abonneras för att garantera att ni får vara bara ni, under festen - till låg eller ibland ingen merkostnad.

Kontakta oss gärna och berätta mer om vad Ni drömmer om, så berättar vi mer om vad vi kan göra. Välkomna! 

Telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se