Samarbetspartners

Out

- Seglingsaktiviteter och eventsegling för företag, grupp och konferens i Stockholms skärgård. Mimmi och Roger, tillsammans med övrig besättning, har en mångårig kunskap om seglingar i skärgården. Deras devis är” rather safe than sorry” vilket genomsyrar verksamheten, och upplevelsen av en aktivitet, blir som starkast då deltagarna själv får prova, agera och arbeta tillsammans. 

www.out.se - out@out.se

 

Catch and Relax

Erbjuder en totalupplevelse under temat fiskearrangemang i Stockholms skärgård. Sportfiskeguiderna har lång erfarenhet av fiske i skärgården och omfattande nautisk utbildning. Allt för att du som gäst skall få en unik upplevelse och känna dig trygg ombord.

www.catchrelax.se - info@catchrelax.se

 

Northern Hemisphere

Ett aktivitets och eventföretag som skapar och förmedlar upplevelser. Visonen är att skapa minnesvärda upplevelser som uppfyller kundens syfte och mål. Med mer än 20 års erfarenhet i skärgården och övriga Sverige erbjuder Northern Hemisphere bla mobila klätterväggar, höghöjdsbanor och äventyrsbanor.

www.nh.se - info@nh.se

 

Stora Rum

Forskning visar att när en medarbetare känner sig delaktig i verksamheten händer något. Då väcks ett engagemang och en motivation, som i sin tur bidrar med att utveckla organisationen och göra den effektivare och lönsammare. 

För att få en bra psykosocial arbetsmiljö krävs en tydlig arbetsorganisation - med ett positivt ledningsklimat, gemenskap, ansvar, effektiva arbetssätt samt goda förutsättningar för stimulans och utveckling för individen. 

Ett sammarbete med Stora Rum öppnar upp för organisationsutveckling på olika nivåer. Utifrån organisationens verderingar, mål och styrdokument skapar vi utrymme för alla. 

www.storarum.se - nina@storarum.se