Paket

Unna dig en paus

Utforska våra lockande paket nedan och låt oss ta hand om alla detaljer medan du njuter av en fridfull och lyxig vistelse på vårt charmiga hotell. Välkommen till Fredriksborgs hotell, där minnen skapas och drömmar blir verklighet.

Romantik i Skärgården

Dela en helg med någon som står er nära. Kom till oss och njut av den härliga miljön, närheten till naturen och förhoppningsvis de vackra solnedgångarna.

Läs mer om paketet

Cykelpaket

Kombinera vistelsen på Fredriksborg med trevlig cykling på grusvägar eller skogsstigar. Värmdö-landet erbjuder uppmärkta leder via natur, vikar och skärgårdsbebyggelse.

Läs mer om paketet

Golfweekend

Kombinera vistelsen på Fredriksborg med avkopplande golf i naturlig miljö på närbelägna Norråva Golfklubb. Norråva erbjuder 18 hålsbana, drivingrange och klubbstuga.

Läs mer om paketet

Julbordspaket

Du kan välja att bara äta hos oss eller boka vårt julpaket med övernattning med mysig frukost dagen efter.

Läs mer om paketet

Vandringspaket

Vandra i skärgårdsmiljö, via “Myttingelinjen”, upp mot Skäggaudd, eller kanske över till Rindö bort mot Vaxholm. 

Läs mer om paketet

Jobba i Skärgården

Arbeta själv eller i liten grupp i idyllen. 2 arbetsdagar, måltider som disponeras valfritt, arbetsplats, WiFi, printer, och konferenshögtalare. Kombinera nytta med nöje.

Boka din plats nu

Ett rum för varje sinne

Våra hotellrum

Dubbelrum

Våra ordinarie dubbelrum är alla pietetsfullt renoverade för att behålla sin ursprungliga charm och passa husets karaktär.

Boka rum

Vindsrum

Vindsrummen har byggts och inretts i den del av byggnaden som tidigare var råvind. De har en lite mer modern känsla och inredning.

Boka rum

Premium med egen ingång

Dubbelrum med egen ingång och härlig havsutsikt. Utanför rummen finns utemöbler där man kan sitta och njuta av solnedgången.

Boka rum
Se alla våra rum