Fest & Bröllop

Bröllop, födelsedag, trädgårdsfest eller företagsevent

Med nästan 5 hektar finns gott om plats för större kalas, utomhusaktiviter och möjlighet till eget utrymme separat från andra gäster. Även abonnera hela området är möjligt vid större bröllop och företagsevent. Fredriksborgs Fästning är tillgänglig 1 maj – 30 september och kan användas för event, fest, utställning, musik, film och foto mm som inte kan skada byggnaden.

Den stora kanonbryggan rymmer 100+ människor vid ex vigsel eller mingel. Dess vaktstuga har kök, 3fas el och Wifi. Den eller gästbryggan intill kan ta emot större båtar.

Uppe på platån med storslagen utsikt finns hotellbyggnaderna, uteterassen, stort orangeri med bar, musikanläggning och eldstad för middag eller fest. Hotellet respektive orangeriet rymmer knappt 50 gäster vardera.

Bröllopstältet är 150 kvm och rymmer ca 120 sittande med runda bord och över 150 vid långbord. Långsidorna är delvis transparanta och kan öppnas mot solnedgången. Trädäck samt tyger längs väggar och i tak ger en ombonad känsla och gasolvärmare finns vid behov tidig vår eller sen höst. 3fas el finns för musik och projektor, duk, bra högtalare och trådlös mikrofon finns att låna.

Vi arbetar med samarbetspartners för att hyra in särskild utrustning ifall vi skulle sakna detta. Vi bistår gärna som bollplank och hjälper till med tips och råd på upplägg för festen eller bröllopet eller med musikband, sångerskor, DJ, båttransporter, fotograf, aktiviteter mm.

Vi har under åren genomfört ett 70-tal bröllop och ett otal event, företags- eller privata fester. Vi är små nog att vara lyhörda och flexibla, men stora nog att kunna arrangemanget på ett professionellt sätt.

Bröllopsinspiration i Allt om Bröllop 3/2022.

Telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Berätta mer om vad Ni drömmer om, så berättar vi mer om vad vi kan göra. Välkomna!

Låt oss ta hand om festen