Fest & Bröllop

Bröllop, födelsedag eller trädgårdsfest

Med nästan 5 hektar finns gott om plats för större kalas, utomhusaktiviter och möjlighet till eget utrymme separat från andra gäster. Även abonnera hela området är möjligt vid större bröllop och företagsevent. Fredriksborgs Fästning är tillgänglig 1 maj – 30 september och kan användas för event, fest, utställning, musik, film och foto mm som inte kan skada byggnaden.

Den stora kanonbryggan rymmer 100+ människor vid ex vigsel eller mingel. Dess vaktstuga har kök, 3fas el och Wifi. Den eller gästbryggan intill kan ta emot större båtar.

Uppe på platån med storslagen utsikt finns hotellbyggnaderna, uteterassen, stort orangeri med bar, musikanläggning och eldstad för middag eller fest. Hotellet respektive orangeriet rymmer knappt 50 gäster vardera.

Bröllopstältet är 150 kvm och rymmer ca 120 sittande med runda bord och över 150 vid långbord. Långsidorna är delvis transparanta och kan öppnas mot solnedgången. Trädäck samt tyger längs väggar och i tak ger en ombonad känsla och gasolvärmare finns vid behov tidig vår eller sen höst. 3fas el finns för musik och projektor, duk, bra högtalare och trådlös mikrofon finns att låna.

Vi arbetar med samarbetspartners för att hyra in särskild utrustning ifall vi skulle sakna detta. Vi bistår gärna som bollplank och hjälper till med tips och råd på upplägg för festen eller bröllopet eller med musikband, sångerskor, DJ, båttransporter, fotograf, aktiviteter mm.

Vi har under åren genomfört ett 70-tal bröllop och ett otal event, företags- eller privata fester. Vi är små nog att vara lyhörda och flexibla, men stora nog att kunna arrangemanget på ett professionellt sätt.

Bröllopsinspiration i Allt om Bröllop 3/2022.

Telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se

Fest & Bröllop

Med massor av trädgård, natur, bryggor och olika byggnader kan er fest här, bli något utöver det vanliga.

Privatfest

Erbjudande:
995 kr/p.p. för logi med frukost och Eget Hotell! (29.850 kr för 15 rum och 30 bäddar.)

Mat och dryck tillkommer och meny och dryckesmeny anpassas efter upplägg, budget och preferenser, t.ex. vegetariskt, buffé, bordsbuffé eller 3-rätters med bordsservering.

Alla dagar okt-apr, eller vardagar i maj+sep, bjuder vi på avgiften för exklusivitet när ni bokar alla hotellrum. Ni har hela hotellet för ert sällskap, full service och musik eller skratt stör ingen annan. Gäller alla dagar, dock med minimibelopp för mat & dryck 750kr för fre- och lördagar.

Övrig tid (helger i maj och sep samt juni-augusti) måste vi ta betalt om vi inte kan ta emot andra gäster. Alternativt så har ni en egen del och efter 22, 23 när andra middagsgäster gått hem så ar ni hela hotellet själva.

Ju längre i förväg ni bokar ju större chans att det inte redan finns rum bokade och alla rum finns lediga för er.

Bröllop

Stora bröllop eller intimt med de närmaste?

En populär sommarlördag eller kanske en annan dag eller annan säsong som kan bli lika vacker men spara 10-20%*. Upp till 150 personer sommartid och ca 50 vintertid. Oavsett säsong är läget avskilt, utsikten makalös och ni kan ha hela Fredriksborg eller ett chambre separée för er dag. Vill ni ha vigsel på bryggan eller i utsiktstornet så hjälper vi till med det och utöver våra standardmenyer erbjuder vi vegetariskt, vegansk eller via samarbeten de rätta rätterna vid t.ex. persiska bröllop.

Vi är inte bröllopskoordinator men efter att ha haft närmare 80 bröllop av olika slag, så dela rvi gärna med oss av tips och förslag eller är ert bollplank generellt.

Vi är fristående från ekonomiska samarbeten, men tipsar gärna om bra DJs, fotografer eller transporter hit – de som vi erfarenhetsmässigt vet gör ett jobb till bra pris.

Alla bröllop är olika. Kontakta oss så mailar vi grundinformation med menypriser och vad vi kan erbjuda. Därefter varmt välkommen att boka!

*Vi ger 10% rabatt på bröllopspaket icke-lördagar juni-augusti, och 20% rabatt på alla dagar (inkl. lördagar) övrig tid med eventuell avvikelse under julbordsperioden

Avskilt läge och stora ytor beroende på säsong. Och ifall ni hyr alla rum så störs inte andra gäster. Man kan ha fest till klockan 01, eller efter ansökan till kl. 03. Med andra gäster håller vi öppet till kl. 23. Skärgård men ”fastland” och enkelt för gästerna att ta sig hit med bil, buss eller båt.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Berätta mer om vad Ni drömmer om, så berättar vi mer om vad vi kan göra. Välkomna!

Låt oss ta hand om festen