Julbordspaket för HSB medlemmar

I samarbete med HSB Stockholm erbjuds alla medlemmar 20% rabatt på julbordspaket med övernattning på anrika Fredriksborg Hotell på Värmdö - precis intill Oxdjupet där kryssningsfartygen passerar. Utsikten över Skärgården är storslagen och läget är tyst och idylliskt.

Ord. pris från 1.345 kr p.p beroende på rumskategori, inkluderande välkomstglögg, vårt julbord som bordsbuffé, övernattning i dubbelrum samt frukost.

Erbjudandet gäller Söndag, Onsdag och Torsdag under hela julbordsperioden 26nov-19dec. Bokas på hemsidan på Om Fredriksborg-->Boka online. Välj paket.  Ange "HSB Stockholm" i meddelandefältet. Ingen förskottsbetalning eller angivande av kreditkortsnummer krävs, och rabatten avdrages vid utcheckning.  Kontakta oss gärna vid ev. frågor.

På Fredriksborg har vi i år liksom tidigare servering till bords av bordsbuffé anpassat för Ert sällskap. Maten kommer direkt från köket och tar något slut är det bara att be om mer. Ni bara äter och umgås och slipper resa er och hämta. Möblering och hantering i enlighet med FHMs då gällande regler och rekommendationer. Välkomstglögg med tillbehör vid ankomst.

Fredriksborg är ett litet hotell med 15 dubbelrum. Hotellet ligger i byggnadsminnesmärkta 1700-tals byggnader intill stora Fredriksborgs Fästning som när den stod klar 1735 var Sveriges starkaste. Den skyddade huvudstaden mot fiender i över 100 år.

Till oss tar man sig enklast med bil via Värmdö eller via Vaxholm och gratisfärja till Värmdö.  Buss 439 från slussen till Stenslätten tar ca 1 timme och SLs nya pendlarbåt linje 83 tar er med SL-kortet till Rindö Hamn mittemot Oxdjupet och relativt nära. Har ni båten och den är i sjön fortfarande så har vi gästbrygga också. 

Följ oss gärna på Facebook via symbolen högst upp.

Vi tackar HSB Stockholm för förtroendet och hälsar Er varmt Välkomna till Fredriksborg. 

Date: 2019-06-26

Comment on Facebook