Aktuellt

Nyår!

Nyår på Fredriksborg!  Nyårspaket fr. 1.995kr/p.p.  

Checka in från kl 14 och starta vistelsen med en skön promenad längs vår slinga “Myttingelinjen”. Vårt omtyckta kafferep med hembakade godsaker står uppdukat i Orangeriet kl 15-17. Vi har även en guidad visning i kanontornet kl 14:30 för den som önskar få veta lite mer om historien om Fredriksborg.

Innan middagen bjuds det på en fördrink med kanapéer för att sedan avnjuta en traditionell 4-rätters nyårsupé. Vid tolvslaget dukar vi upp champagne och vickning på terrassen och skålar in ett nytt år. Baren är öppen till kl 01. 

Vakna sedan upp till 2024 med en härlig frukostbuffé och utcheckning senast kl 12.

Julbord - 24nov - 21dec

Under perioden ersätter våra julbord ord. meny.  Bordsservering av julbord såsom bodsbuffé med alla klassiska rätter, och det är bara att be om mer av det ni gillar mest.

Torsdag-Söndag med sittningar kl 13, 16 och 19. Och även övriga dagar för grupp/företag.  Julbord med bordbuffé och servering från 595 kr. Julbordspaket med boende från 1.595kr.

Möjlighet till egen matsal eller helt eget hotell – under en sittning, en kväll eller ett dygn. Varmt Välkomna. Se vidare här.

Öppettider

1 oktober – 23 november har vi endast öppet för boende- och middagsgäster fre-lör och lör-sön.

För privatgrupp, konferens mm har vi öppet oavsett dag enl. ö.k.

Guidning Fredriksborgs Fästning är inte möjlig förrän fr.o.m . 1 maj.

Alla detaljer inkl abonnerade datum (ofta lördagar m.a.a. bröllop) och ev undantag under rubrik “öppettider”. Välkomna 🙂