Låt oss duka upp till bords

God mat i trevlig miljö är givetvis betydelsefullt för en trevlig vistelse. Våra matsalar är relativt små, hemtrevlig och mysiga, och våra kockar lagar all mat från grunden med de bästa råvarorna. Matbröd och bakverk bakar vi själva på plats.

För bordsreservationer kontakta oss på 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se. Informera oss gärna om eventuella allergier eller liknande.

Ni kan läsa mer nedanför.

Hotellet

I hotellbyggnaden finns plats för ca 50 gäster uppdelade i två matsalar - Salen och Hårlemanska rummet. Ett tredje rum, Spisrummet, av loungekaraktär ligger intill.

Intill hotellbyggnaden har vi även ett stort eventtält med plats för uppåt 100 personer, och lämpligt för exempelvis bröllop.

 

Orangeriet

I vårt härliga orangeri har vi servering sommartid, och använder i övrigt utefter behov. Det håller sig varmt långt in på hösten. Orangeriet kan abonneras och lämpar sig för sällskap på upp till ca 35 personer beroende på möblering och exempelvis för kalas och bröllopsmiddagar.

 

Bryggan

På vår stora brygga kan ni njuta av solen och närheten till alla de båtar som passerar i Oxdjupet. Sommartid finns bord, stolar och solstolar, och servering kan ordnas från det lilla Corpes de Garde huset. Trapp ner till Oxdjupet finns.