Konferera i en unik miljö

Fredriksborg Hotell lämpar sig för lite mindre möten, t.ex.  ledningsgruppsmöten, utbildningar och konferenser.
Närheten till Stockholm, naturen inpå knuten, den historiska platsen och den vackra utsikten gör Fredriksborg till den perfekta platsen att mötas. 
 
Här får gruppen garanterat en lugn och stressfri miljö med plats att arbeta helt ostört och enskilt - Vi tar endast emot en konferens per tillfälle, och här behöver ni således aldrig trängas med andra konferensgrupper. Beroende på dag och säsong kan hela hotellet abonneras, bara för ert företag.
 
I Hålemanska rummet i huvudbyggnaden finns plats för upp till 18 personer i U-sittning och ca 35 personer i biosittning.
Vi kan även ordna konferenser i vårt rogivande orangeri intill, som också rymmer något fler beroende på möblering. Öppen spis och värme finns där, men klarar inte riktigt de kallaste vinterdagarna.
 
Vi har tre olika färdiga konferensupplägg. I dessa ingår alltid konferensrum, projektor med duk, övrig konferensutrustning samt vatten och frukt:
Moms tillkommer.
 
- Halvdagskonferens - Lunch samt för- eller eftermiddagskaffe. fr. 695 kr/person
 
- Heldagskonferens - Förmiddagskaffe, lunch samt eftermiddagskaffe. fr. 795 kr/person
 
- Heldagskonferens med övernattning (i delat dubbelrum) och en 3-rätters middag. fr. 2.090 kr/person
 
Utöver dessa paket hjälper vi gärna till att anpassa konferensen efter era behov, Vår restaurang serverar à la carte, men kan även tillgodose speciella önskemål. Meddela oss också gärna i förväg ifall Ni vill se de historiska befästningsbyggnaderna. (Kaponjären är kan visas året runt, medan Fästningen endast får vara öppen 1 maj - 30 september)
 
Kontakta oss gärna på telefon 08-541 380 50, eller info@fredriksborghotel.se så hjälper vi till att ta fram ett konferensupplägg som passar er bäst.