Ett rum för varje sinne

Alla våra rum är olika och inredda med mycket charm och personlighet. Samtliga rum har wc/dusch samt TV. Priserna avser rum/natt, inkl. moms, frukost och fri wifi. Vid fler än två gäster debiteras en extra kostnad om 250 kr för extrasäng och frukost.

Priser från 1/9:

Enkelrum: 1250 kr

Dubbelrum: 1750 kr
Axel & Esters gemak: 2250 kr
Vindsrummen: 1750 kr

Missa inte våra höstweekendpaket! Läs mer om våra specialerbjudanden under "Weekend & Paket". 

Enkelrum

Våra två enkelrum heter Hilda och Greta. Båda personligt inredda med saker vi tror att Hilda och Greta hade tyckt om. Även om rummen inte är så stora så finns plats för extrasäng.

Läs mer

 

Dubbelrum

Inget rum är det andra likt, alla pietetsfullt renoverade för att behålla sin ursprungliga charm och passa husets karaktär. De flesta av rummen har en strålande sjöutsikt.

Läs mer

 

Axel & Esters gemak

Detta är vårt största rum och här kan ni bo upp till fyra personer. Rummet har fransk balkong och en strålande utsikt över fjärden. Det finns utöver dubbelsäng, sittgrupp och skrivbord även en vacker kakelugn. 

Läs mer

 

Våra Vindsrum

Vindsrummen har en annan karaktär än övriga rum och har en mer modern känsla och inredning men med bibehållen charm.Då hotellet inte har någon hiss är dessa rum inte lämpade för gäster med svårigheter att gå i trappor.

Läs mer